PRESSE

93705112

Narkostrømeren fra Hørby er aktuel med ny bog og nye foredrag

Jeg spurgte en 18-årig dreng fra Vendsyssel, som var begyndt at pushe narko for at kunne købe alt det rigtige tøj, hvor mange af hans 20 bedste venner, der havde prøvet at tage kokain. Svaret var 15! Og så troede han i øvrigt, at de sidste fem løj, når de sagde at de aldrig havde prøvet. Så udbredt er den hårde narkotika i nogle kredse, selv her i Vendsyssel, konstaterer René Dahl Andersen, og det er kernen i hans nye bog, ”Vi er vores valg”, som udkommer midt i november.

Skærmbillede 2023-10-16 kl. 09.00.53

Den erfarne narkobetjent troede, han havde set alt, indtil han stoppede to skoledrenge på gaden

Ifølge eksperter er det blevet langt nemmere at få fat i narkotika i Danmark, både på gaden og på internettet. Da to unge fyre henvendte sig til René Dahl Andersen, sagde al hans politierfaring ham, at her foregik der noget ulovligt.

24233009-tidligere-urobetjent-lgger-kortene-p-bordet

Tidligere Brøndby-stjerne bankede døren ind til narkobule: 'Er du gal, jeg var nervøs'

Den tidligere Brøndby-stjerne og landsholdsspiller Mikkel Thygesen bankede døren ind til en narkorede i Københavns Nordvestkvarter. Det fortæller den tidligere narkobetjent, professionelle lejesoldat og undercover-agent for PET og FBI, René Dahl Andersen, i sin nye bog – 'Helhjertet – betjente, banditter, ludere og legender'.

69873652

Tidligere narkobetjent udkommer med ny bog - læs et kapitel her

Narkotika, som politiet leverer tilbage til en hjælpsom meddeler, punkteringer af en narkomistænkts ene køretøj - og undercoverarbejde som FBI-agent.Det lyder ikke som hverdagskost for en nordjyde med rødder i Hørby - en lille landsby med lige knap 400 indbyggere. Ikke desto mindre er det, hvad den tidligere narkobetjent René Dahl Andersen kan præsentere på sit CV. Og sit arbejdsliv som betjent i det københavnske narkomiljø.

René Dahl Andersen, der 11. marts udgiver bogen HÆRDET om sit liv i politiets narkoenhed, i FBI og sin nedtur med dom for det store lampetyveri.
OBS:
René på Vesterbro, der var hans 'hood' som narkobetjent i 'den lille uro'.

Den fyrede narkopolitibetjent René Dahl Andersen er en "snavset fyr" - Sådan faldt han ind på kriminalitetens vej

Den danske politibetjent René Dahl Andersen, tyveridømt, fortæller i sin netop oversatte bog om narkopolitiets ulovlige metoder. Grænsen mellem rigtigt og forkert udviskes også for ham.

(FINSK ARTIKEL)

René Dahl Andersen, der 11. marts udgiver bogen HÆRDET om sit liv i politiets narkoenhed, i FBI og sin nedtur med dom for det store lampetyveri.
OBS:
René på Vesterbro, der var hans 'hood' som narkobetjent i 'den lille uro'.

Narkopolitiet infiltrerede en stor kriminel liga med hjælp fra FBI og afslørede en højtstående narkobaron - hans egen karriere endte med en fængselsdom

René Dahl Andersen var dansk politis gulddreng, der i årevis havde sit drømmejob i Københavns barske stofkriminalitetsenhed. Andersen opbyggede exceptionelle relationer til forhandlere og informanter og havde en succesrig karriere i narkopolitiet.

(FINSK ARTIKEL)

Screenshot 2022-09-05 at 13.20.56

Tidligere narkobetjent besøger Fredericia

René Dahl Andersen er nok bedre kendt som betjenten, der blev dømt for at stjæle lamper fra Politigården i København. Siden har han delt ud af sine mange oplevelser som narkobetjent og undercoveragent for PET - og er nu blandt landets mest populære podcastere. Nu kommer han til Fredericia, hvor Lecture.dk inviterer indenfor. René Dahl…

23685317-

»Colafødder« og »alibabaer«: Brutal bog om narkobetjent er en muskuløs kioskbasker

Boganmeldelse: »Hærdet« af René Dahl Andersen og Casper Fauerholdt handler om en narkobetjent med gaden i blodet. Coveret leder tankerne hen på underlødige Kanal 5-programmer, men heldigvis viste romanen sig at være et litterært Kinder-æg.

René Dahl Andersen, der 11. marts udgiver bogen HÆRDET om sit liv i politiets narkoenhed, i FBI og sin nedtur med dom for det store lampetyveri.
OBS:
René på Vesterbro, der var hans 'hood' som narkobetjent i 'den lille uro'.

Var på ekstremt farlige og tophemmelige missioner

René Dahl Andersen var politiets wonder boy, indtil det gik galt. Efter 20 år i politiet og i en blanding af magtesløshed og storhedsvanvid blev han selv kriminel. Han stjal et par dyre designerlamper fra sin arbejdsplads på Politigården og beseglede dermed sin egen skæbne.

23681846-video-node-65522055-thumbnail

Politimand begik sit livs dumhed: 'I dag er jeg flov'

»Jeg begik mit livs dumhed og tog nogle værdifulde kobberlamper med hjem fra Politigården i København. Det kom til at koste mig et halvt års ubetinget fængsel for tyveri i plads og et spark ud af politiet,« fortæller han på umiskendeligt nordjysk.

20211026_193442-copy

René Dahl Andersen helt uden filter

Tirsdag eftermiddag og aften blev der lyttet ekstra meget i festsalen på Frederikshavn Gymnasium, da René Dahl Andersen, tidligere betjent og PET agent var på besøg og fortalte sin historie om et liv på kanten, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Vi var gået sammen med FOA Frederikshavn, om det ene foredrag, da vi var sikre på, at rigtig mange ville have interesse for historien, og det fik vi ret i.

23681846-video-node-65522055-thumbnail

Narkobetjente ransagede hos Oliver Bjerrehuus: De hjalp mig med mit tv

»Det er en del år siden, men fjernsynet – et sort Pioneer – hænger her faktisk stadig. Jeg står lige og ser på det,« griner den 45-årige model, da B.T. fanger ham over telefonen i hans lejlighed på Nørrebro.

1614689219000

Undercover-agentens dobbeltliv: René er Danmarks James Bond

Undercover-agentens dobbeltliv: René er Danmarks James Bond. FBI-uddannet dansk politibetjent jagtede og fældede i seks år kriminelle bagmænd i flere lande som tophemmelig undercover-agent på ...

1614699423000

René begik sit livs dumhed: Politiets vidunderdreng dømt for tyveri

René Dahl Andersen blev i 2018 dømt for tyveri af lamper fra Politigården i København. Nu lægger den 48-årige ildsjæl alle detaljer frem om sit arbejdsliv som narkobetjent, undercoveragent ...

1614853092000

Bestod FBI's agent-kursus: René smed bukserne

Bestod FBI's agent-kursus: René smed bukserne. Narkobetjenten René Dahl Andersen var særligt udvalgt til FBI's undercover-program, som han bestod ved at være sig selv og turde udfordre grænserne

23686520-jeve

René begik sit livs dumhed

Narkobetjenten René Dahl Andersen var en af politiets mest effektive og engagerede efterforskere i det storkriminelle miljø, indtil han gik over stregen...

Tidligere urobetjent lægger kortene på bordet

Ny bog afslører en rådden kultur: Politiets ledelse har et alvorligt problem

Det er kun trekvart år siden, historiker og leder af Politimuseet Frederik Strand udgav en grundig og veldokumenteret bog om uropatruljen, der fra slut-1960’erne og 30 år frem var et særligt og kontroversielt kapitel i Københavns Politis historie.. Det var politiets ’hårde halse’, der i civil skulle holde orden i byen, hvor problemer med hash og Christiania og autonome voksede sig ...

1daa012a-434a-4c16-9c3c-04551019b8f8

I 20 år bekæmpede han narkokriminalitet som betjent - indtil én fristelse blev for stor

I en ny bog fortæller en tidligere narkobetjent om de ulovlige metoder, han og hans kollegaer brugte til at fange og anholde narkokriminelle.

Tidligere urobetjent lægger kortene på bordet

Han udlevede sin politidrøm i et råt miljø og endte selv som kriminel

Den tidligere narkobetjent René Dahl Andersen blev i 2018 dømt for tyveri. Nu står han i en ny bog frem med sin version af et liv i overhalingsbanen i Københavns Politi, hvor han gradbøjede reglerne for at afsløre de store pushere.

23686520-jeve

HELHJERTET HÆRDET

Svinet skal knaldes – og jobbet er dit. Du har måske 10 sekunder og noget, der føles som et rigidt system bag dig, men du har også gode kollegaer i ryggen – og adrenalinen pumpende rundt i blodet. Samfundet kalder dem ”Dødens Købmænd“, og når du fanger dem, kalder de dig wonderboy…

rene_andersen_4

"En dag står René pludselig på mit arbejde og siger, at det godt kan være, at politiet ransager vores hjem"

René Dahl Andersen og Mette Beck Lisberg har haft en hæsblæsende hverdag. I 14 år var René en af Københavns mest hårdkogte narkobetjente, men det hele endte med et brag og en fængselsdom. Mød et par, der er mere hærdet end de fleste.

aurora-5730603-md5-3b59ed9fdc3a685f866a317b5b23e317

Betjenten René endte med fængselsdom: Mit livs dumhed

René arbejdede i en gråzone som narkobetjent. Han brød gerne loven, hvis det gavnede samfundet. Det var en moralsk glidebane, som endte med en dom for at stjæle nogle dyre lamper fra politiet.

nQRle3IyCKGIhLdKYc4P7_dX55c

Bedre end Obama: Narkobetjenten fra Hørby sælger bøger i stride strømme

Bedre end Obama: Narkobetjenten fra Hørby sælger bøger i stride strømme Der er kun gået elleve dage siden udgivelsen af René Dahl Andersens omtalte bog 'Hærdet', men alligevel er forlaget ...

20030228-144713-6_7mb

Ny bog om narkobetjenten René Dahl Andersen er et velskrevet defensorat om lampetyveri

Narkobetjenten René Dahl Andersen blev dømt for tyveri af otte antikke lamper fra Politigården og afskediget. I en bog skrevet i samarbejde med Casper Fauerholdt forsøger han at komme med en (bort) forklaring på baggrund af sine mange år som ihærdig narkobetjent på kanten af reglerne.

1200x1200bb

Genstart: Good cop/bad cop – Genstart - DR's nyhedspodcast

I næsten to årtier er René Dahl Andersen narkobetjent i den københavnske underverden og undercoveragent for PET. Men i jagten på pushere bryder og bøjer han selv...– Lyt til Genstart: Good cop/bad cop af Genstart - DR's nyhedspodcast øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser - download ikke nødvendigt.

Scroll to Top