DYREVÆRNET

Stop hvalpefabrikker - episode 1

Hos Dyreværnet har man de seneste år oplevet en eksplosion i antallet af ulovligt importerede hvalpe. Mange af hvalpene er syge og alt for unge til at blive taget fra deres mor. Derfor sætter organisationen sig for at undersøge, hvor hvalpene kommer fra og hvordan de kommer til Danmark. Til at hjælpe med den omfattende opgave, engagerer Dyreværnet den erfarne efterforsker René Dahl Andersen, og ved hjælp af lokale kontakter starter René Dahl Andersen midt i en Corona-tid sin efterforskning i Polen.

Stop hvalpefabrikker - episode 2

Dyreværnets efterforsker, René Dahl Andersen, ankommer til Polen, hvor han forsøger at finde frem til, hvor de mange hvalpe bliver avlet og hvordan de kommer til Danmark. Hjemme hos Dyreværnet igen, finder udrykningsleder Nina Amdi, en del onlineannoncer mistænkelige, og derfor må René rette blikket mod en dansk angiveligt ulovlig importør af hvalpe fra netop Polen.

Stop hvalpefabrikker - episode 3

I Polen allierer Dyreværnets efterforsker René Dahl Andersen sig med en graver journalist, der har indsigt i det polske hvalpemarked. En omfattende research bringer René Dahl Andersen til byen Lodz, hvor der venter ham et grumt syn og oplysninger om, at måske Polen slet ikke er dét land, hvor problemerne med hvalpefabrikkerne er størst.

Stop hvalpefabrikker - episode 4

En længere efterforskning i Polen, har sendt Dyreværnets efterforsker René Dahl Andersen videre til Rumænien, et land, den garvede tidligere undercover agent ikke har arbejdet i tidligere. For at finde frem til de lokale hvalpefabrikker, tager René Dahl Andersen kontakt til en lokal dyreværnsforening, og snart befinder han sig i en situation, der ikke er helt ufarlig.

Stop hvalpefabrikker - episode 5

Dyreværnets direktør Rikke og udrykningsleder Nina er chokerede over de optagelser, som René Dahl Andersen sender hjem til dem under sin efterforskning i Rumænien. De mange hunde og hvalpe, som René Dahl Andersen har filmet i både Polen og Rumænien viser tydeligt, hvordan hvalpe blot er en handelsvare og både Rikke, Nina og René er tydeligt påvirket over den kynisme, avlerne viser.

Scroll to Top